Over ons

Heutinck Optiek is geen doorsnee winkel in het centrum van Ulft, maar een winkel met zeer moderne oogmeetapparatuur en kijkoplossingen waarmee we zelfs voorop lopen in Nederland. Daarnaast kunt u voor kleine reparaties aan sieraden bij ons terecht. Ook voor batterijen voor uw horloge helpen wij u graag.

Als opticien geloven wij niet in standaard. Ieder oog is verschillend, ieder mens is verschillend en iedere situatie is verschillend. Heutinck Optiek streeft ernaar om voor elk oog, elk mens en elke situatie de perfecte kijkoplossing te bieden.

Historie

Heutinck Optiek bestaat al meer dan 110 jaar. De familie Heutinck staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf is overgegaan van vader op zoon, op dochter. Zoon Alex Mentink zwaait sinds 1992 de scepter.

Heutinck Optiek is onderdeel van een bijzonder familiebedrijf. Want ook de echtgenote van Alex Mentink is optometrist en gespecialiseerd in oogzorg (prisma en fixatie disperatie). Daarnaast treft u aan de overkant van het Kennedyplein in Ulft de winkel van Budgetbril. U kunt daar uw keuze maken uit brillen met een budgetprijs, maar wel met dezelfde hoogwaardige zorg voor uw ogen. U vindt in alle vestigingen dezelfde passie, vakmanschap en service.

Alex Mentink
Alex Mentink Opticien – Contactlensspecialist – Eigenaar

“We doen meer dan u eigenlijk verwacht

Lianne Verton
Lianne Verton Optometrist – Opticien – Contactlensspecialist – Montuuradviseuse

“We geven u een goede kijkoplossing”

Evelien te Mebel
Evelien te Mebel Verkoopster - Montuuradviseuse

“Of u nu komt voor een nieuwe bril of het afstellen van uw bril, wij helpen u graag”

Wendy Groenen
Wendy Groenen Verkoopster – Montuuradviseuse

“Een klant moet tevreden naar buiten lopen, of het nu voor een nieuw montuur, goed afgestelde bril of een vol flesje brilspray is”