Skip to main content

Brillen, functioneel, mooi en comfortabel


Uw ogen gebruikt u de hele dag in veel verschillende situaties. In elke situatie worden andere eisen aan uw ogen gesteld. Heutinck Optiek besteedt veel aandacht aan de oogmeting en gebruikt alleen maar glazen van de hoogste kwaliteit. Daardoor kunt u in de meeste gevallen af met één (multifocale) bril, soms in combinatie met een leesbril.

In de huidige tijd is één bril echter vaak niet meer voldoende. Voor de beste kijkoplossing is uw manier van leven voor ons leidend. Werkt u bijvoorbeeld veel met de computer of bent u een fervent sporter, dan is een tweede bril vaak aan te raden. Zo kunt u in zo veel mogelijk situaties prettig kijken. We geven u graag een eerlijk advies.

Trends en brillenmode

Een bril is als een sieraad voor het gezicht. Daarom heeft Heutinck Optiek een prachtige collectie trendsettende monturen van bekende merken. We kopen zelf onze collectie in. Daardoor hebben we regelmatig heel bijzondere modellen. Van elk model kopen we slechts één exemplaar. Zo bent u altijd verzekerd van een unieke bril. Een bril die past bij uw gezicht en waarvan u niet merkt dat u hem draagt.

Mode is heel belangrijk bij de keuze van een montuur, maar andere elementen in uw gezicht bepalen of het u staat of niet. De medewerkers van Heutinck Optiek helpen u bij de keuze. Ze letten op zaken als het model en de teint van het gezicht, de stand van de ogen en de vorm van de neus. Maar ze houden ook rekening met de glazen die er in moeten passen. Het resultaat moet uiteindelijk nog steeds mooi én draagbaar zijn.

Camerasysteem helpt met kiezen

Kunt u zonder bril slecht zien en heeft u daardoor moeite om zelf een montuur uit te kiezen? Ons camerasysteem helpt u met kiezen. U past een montuur, wij maken daar een opname van die u vervolgens met uw huidige bril op kunt bekijken.

Zonnebrillen

Naast reguliere brillen hebben we ook een grote collectie zonnebrillen van diverse merken. Stelt u speciale eisen aan uw zonnebril? Vraag het aan onze medewerkers en we helpen u met het vinden van de juiste zonnebril. Een zonnebril op sterkte, een voorzetbril of een sun cover. Het is allemaal mogelijk.

Een prijsbewuste combinatie van glas en montuur

Heutinck Optiek gaat voor kwaliteit. Dat merkt u in onze oogmetingen en in de glazen. Onze collectie bestaat uit monturen in verschillende prijsklassen. Zo bieden we voor iedere portemonnee toch altijd de beste kijkoplossing.