Skip to main content

Contactlenzen


Als contactlensspecialist levert Heutinck Optiek alle soorten lenzen van hoge kwaliteit. Nog veel belangrijker is de bijbehorende voor- en nazorg. Zo bent u verzekerd van de beste contactlenzen voor uw situatie, maar ook van een blijvende gezondheid van uw ogen.

Groot assortiment contactlenzen en accessoires

Bij Heutinck Optiek kunt u terecht voor alle soorten contactlenzen zoals hard, zacht, gekleurd, zuurstofdoorlatend, varifocaal, torisch, nacht-, dag-, week- en maandlenzen. Maar ook voor de bijbehorende accessoires zoals lenzenvloeistof, oogdruppels en lenshouders loopt u bij ons binnen. Een goed advies over het gebruik van de producten hoort daar vanzelfsprekend bij.

Nachtlenzen; overdag leven zonder bril of lenzen

Wilt u eigenlijk helemaal geen bril of lenzen, maar heeft u die wel nodig? Dan zijn nachtlenzen misschien de oplossing waar u naar zoekt. Heutinck Optiek is gespecialiseerd in deze speciale lenzen. U draagt de nachtlenzen tijdens uw slaap waardoor u overdag geen bril of lenzen nodig heeft.

De nachtlenzen zijn geschikt voor bijziendheid tot een sterkte van – 4.50. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We leggen u uitgebreid uit hoe het werkt en adviseren u of het in uw situatie de juiste oplossing is.

Advies en nazorg

Om uw ogen in topconditie te houden, is een goede oogzorg en contactlensverzorging heel belangrijk. De lenzen staan tenslotte direct in contact met uw ogen. De keuze voor de goede vloeistof, het regelmatig reinigen van de lenzen, het gebruik van een schone lenshouder. Dit alles zorgt er voor dat uw ogen gezond blijven en dat u minimale kans loopt op vervelende ooginfecties. Zo voorkomt u (onherstelbare) schade aan uw ogen. Heutinck Optiek leert u om de lenzen optimaal te gebruiken en te onderhouden. Bovendien worden uw ogen en contactlenzen periodiek gecontroleerd, zodat eventuele oogproblemen in een zeer vroeg stadium worden geconstateerd.